metamorfose

De Metamorfose

Alsof ik het al niet druk genoeg had dacht ik: kom, ik ga de lay-out van mijn blog eens volledig veranderen. Ik weet niet waarom ik dat dacht. Ik keek ernaar, naar al die kleurtjes, frutsels en strikjes en opeens voelde ik de behoefte een soort van grote-mensen-achtig blog te hebben. Iets volwasseners. Gelukkig heb ik een goede back-up van mijn oude, vertrouwde blog dus mocht deze look niet bevallen verander ik alsnog. Dat kan morgen zomaar gebeuren. Voor nu bijt ik even door en begin al aardig te wennen.
Hoe het kan weet ik trouwens niet maar ik ben EN de reacties op mijn laatste bericht kwijt (Over vriendin G. & Lammetjes) en omdat mijn blog nu ‘veiliger’ is (zie groen hangslotje) ben ik jammer genoeg ook al mijn Facebook-likes kwijt. Mocht iemand een goede tip hebben hoe ik deze terug kan zetten hoor ik het graag!

13 gedachten over “De Metamorfose”

  1. Oeps, ik word alleen maar angstiger van al die veranderingen die ik overal zie, straks zit ik op m’n site in de pure, heb er de ballen verstand niet van, En het is ook overal erg onrustig met al die verschillende logjes in één scherm, ik kom uit het jaar kruikje en zie het allemaal graag wat simpel!

  2. Gefeliciteerd met je geslaagde metamorfose. Ziet er mooi uit. Ik heb niet de behoefte om mijn lay-out te veranderen maar om eerlijk te zijn: ik durf het ook niet. Stel dat…….. ‘k moet er niet aan denken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archieven

Leuke Links

Blogroll

De Rebelse Huisvrouw