Pixabay fish-1372923_1280

VZTZ – De SM-kamer van Walibi

Zondag 03-08
Droomde van Rutte. ‘Is het mogelijk dat je eigenlijk wat autistisch bent?’ vroeg ik. ‘Niet dat dat erg is’, haastte ik me te zeggen, ‘maar het zou veel verklaren’.
Rutte staarde me wezenloos aan. Daarna begon hij te grijnzen. Heb geen antwoord gekregen.

Maandag 04-08
Vriendin M. is bevallen van een gezonde dochter!!! Welkom kleine Katinka! Ik hoop dat je een gelukkig en gezond leven krijgt en dat je vaak bij me komt logeren!
‘Hoe ging de bevalling?’ vroeg ik aan M.
‘Goed’, antwoordde ze. ‘Vooral toen mijn zuster tussen de persweeën door begon over de totaalruptuur van haar collega. Toen dacht ik helemaal: wat een feest is dit toch.’ M. kon er gelukkig wel om lachen.

Dinsdag 05-08
Ramp: wilden aanstaande zaterdag dagje naar Terschelling maar de boten zitten vol!!! Dit is vreselijk. Vriendin W. en haar man zouden in alle vroegte komen en dan zouden we de langzame boot nemen en nu kan dat allemaal niet. Ga straks naar bed maar ga nu eerst heel hard huilen.

Woensdag 06-08
Heerlijk op de Bredeplaats gezeten en gedaan alsof ik toerist was. Zo leuk af en toe. Zat vlak bij twee mannen in pak die aan koffie met cognac zaten. ‘Laatst al stakingen bij een grote krantenuitgever, binnenkort bij de politie – zou het volk eindelijk wakker worden?’ vroeg een van de mannen zich af.
Andere man knikte bedachtzaam. ‘Het zou heel goed kunnen. We worden ten slotte al lang genoeg getergd en getreiterd’.

Donderdag 07-08
Gewerkt. Stond vanochtend in overvolle tram vlak bij conducteurhokje, vlak bij twee vrouwen.
‘Wat is zo’n kaartje toch duur hè’, merkte een van de vrouwen op nadat ze een los kaartje had gekocht.
‘Nou en of’, bromde haar vriendin die ook een kaartje moest kopen. ‘Dit is niet leuk meer’.
As je iemand vin’ die je door heel Amsterdam rijdt voor dat geld mot je dat seker niet laten’ bemoeide de conducteur zich met het gesprek. Een ieder die het hoorde gniffelde. Was mooi begin van de dag.

Vrijdag 08-08
Mooi weer!!! Dit staat er met uitroeptekens want het is zo bijzonder, dat mooie weer – dat mág ook met vette uitroeptekens. Belde om elf uur ’s ochtends ouders op en riep: ‘Als jullie nu in de auto stappen dan maken we er een gezellige middag van en dan gaan we vanavond barbecuen.’ Ouders vonden het een goed plan. Verwachtte dat ze een uur of vier zouden binnenstappen. Ze arriveerden om HALF ZEVEN.
‘Hoe is jullie dat in Godsnaam gelukt?’ vroeg ik verbijsterd.
‘Nou ja’ verdedigde moeder zich, ‘ik moest nog bagage pakken enzo.’
Was met stomheid geslagen.

Barbecue was lekker.

Zaterdag 08-08
Vriendin S. en man kwamen, hele middag met z’n allen in de tuin gezeten en weer gebbq-ed.
‘Hoe was het op Rhodos?’ vroeg ik.
‘Heerlijk’ zei S. ‘Ik was daar voor het eerst en ik ben helemaal om: vanaf nu ga ik nóóit meer naar Turkije of Egypte. Wat een verademing zeg, om gewoon rustig alleen te kunnen zwemmen of buiten te kunnen lopen zonder lastig gevallen te worden door die oversekste mannetjes.’
‘Als je de volgende keer nou een lange jurk aantrekt en je gezicht bedekt?’ dacht ik hardop mee. ‘Dan moet het toch te doen zijn denk ik?’ maar S. heeft toch een ander soort vakantie in gedachten zei ze.

Zondag 09-08
Zitten nu in de tuin, onder de partytent met de iPad op schoot. Heb net mailtje gestuurd naar de hele familie om afspraak in het najaar te plannen om met z’ allen dagje Walibi te doen.
Heb geschreven:

‘Lieve nichten en neven,
Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord heeft pretpark Walibi dit najaar een heuse SM-ruimte waar het enorm ruig aan toe zal gaan, althans: dat zeggen ze op hun website: ‘Zweepslagen, lak, leer en bondage…het gaat er ruig aan toe’.
Ook zeggen ze op de site: ‘Het draait hier allemaal om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven. Laat jij je domineren?’

Nu zullen jullie misschien denken: ‘Huh? Is dit wel geschikt voor onze kleintjes?’
Maak je geen zorgen! Walibi zelf zegt hierover: ‘We weigeren niemand die te jong is.’ (‘Hier kun je niet vroeg genoeg bij zijn’ moet degene gedacht hebben die hiervoor toestemming verleende. Dit is zelf ongetwijfeld iemand die zich regelmatig laat aftuigen anders bedénk je dit niet, maar dat terzijde.)

Dus nichten en neven: hop hop. Laat ons een datum prikken. Laat ons een dagje Walibi doen om ‘jullie kindjes kennis te laten maken met dat ‘machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven.’ Laat ons kijken of je kind er al rijp voor is om ’te domineren of gedomineerd te worden.’ Ik zeg: DOEN.

Ben benieuwd wat de neven en nichten hiervan vinden. Jongste neefje is twee jaar, prima leeftijd. Wat een waanzinnig goed plan van Walibi.

10 gedachten over “VZTZ – De SM-kamer van Walibi”

 1. Wat een interessant bijpraat koffie-en-thee-logje. Ben weer helemaal maa. Rutte is mij niet zo bekend als Belg, maar kijk, nu weet ik helemaal hoe hij is.
  Die conducteur verdient een bonus. Ik zou zo zeggen 8.23% van zijn jaarloon er bovenop.
  Even dacht ik… euh… SM in Walibi ? Waver is hier als het ware net om de hoek. Maar het gaat dus om Walibi Holland. Oef zeg. De >Fright Nights gaan dus verder dan de erotische scenes uit 50 tinten grijs ? Ik zag de film niet, maar naar het schijnt zijn die scenes niet eens de term HT&Ksex waard. Net niet verder gaan dan niets is echt wel gewaagd. Dat maakt dat bij mij gelijk de vraag naar boven komt… is radio Flevoland zo iets hyperpreuts of katholiek of protestants of whatever religion ?
  Enfin, gelukkig komt het/de SM niet naar Walibi Belgium.

 2. De rest van de week heb ik voor kennisgeving aangenomen, maar ik ben heel erg benieuwd naar het verslag van jullie familiefeestje. Ik las overigens dat de adviesleeftijd boven de 16 is, dus dat tweejarige neefje kan beter bij de oppas blijven, denk ik zo.

 3. ik heb het 1e deel van 50 tinten grijs nooit uitgekregen, als de SM bij Walibi net zo slaapverwekkend is lijkt het me ideaal voor je 2-jarige neefje. Lekker slapen in de buggy op de terugweg naar huis.

 4. Je droomt erg vaak van Rutte…en dan toch géén nachtmerries?
  Neem Rutte mee naar Walibi, kun je er even lekker “de zweep overheen gooien”
  Lijkt me trouwens ideaal familie uitje ., lekker alle frustraties eruit raggen!.

 5. Ik zou alleen meegaan naar het familiefeestje als ik de zweep vast zou mogen houden 😉
  Echt niet gezond dat jij over Rutte droomt. Is ongetwijfeld schadelijk voor je gezondheid. Meenemen naar dat SM-feest. Vastbinden en de sleuteltjes weggooien!
  Blij werd ik van de reactie van de conducteur. Zo;n man kleurt je dag.’
  Lieve groet Kakel

 6. Toch langs de psychiater gaan als je blijft dromen van Rutte…. volgens mij hebben ze daar geen pilletje voor, maar je weet het nooit, misschien geven ze Rutte wel het pilletje !.
  Stel dat je Rutte tegenkomt in de SM-Walibi….. niet ruzie maken wie het eerst de zweep mag hebben…..

 7. Hè? SM in Walibi? Vreemde gang van zaken. Puur bedoeld om (een ander soort) publiek te trekken denk ik dan. En ja Terschelling, het is wat. Mijn zoon was daar vorige week op het beroemde Terpstra-terrein. Een camping met bewaking want je wilt niet weten wat daar uitgespookt wordt. Zoonlief zei inderdaad dat het rete-druk was … krijg je met dat mooie weer 🙂

 8. Zou het niet leuk zijn als jij Rutte eens uitnodigt voor een fors potje SM. Dat hij dan met een zweepje om de rechtse dijen krijgt omdat hij alleen maar in termen van bezuinigingen kan denken. En daarna vastbinden aan een paal op Terschelling vlak voor een aangekondigde bootstaking.
  Ach, ik roep maar wat, geïnspireerd door jouw memorabele weekoverzicht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archieven

Leuke Links

Blogroll

De Rebelse Huisvrouw