Dit is een Test

Ja, dit is een test. Een test om te kijken wat ik ervan vind en hoe het me bevalt. Het zit namelijk zo: ik heb de mogelijkheid om te reageren uitgeschakeld. Nu zal je misschien denken: wat onaardig. Of wat vreemd. Of wat typisch. Ja, dat kan. Onaardig bedoel ik het in elk geval niet! (Vreemd of typisch trouwens ook niet).

Het punt is alleen: ik begon de laatste tijd afgeleid te raken. De (altijd leuke) reacties begonnen me af te leiden van wat ik wérkelijk belangrijk vind, namelijk: het schrijven.

Natuurlijk vond en vind ik het leuk, de reacties, maar the thing is: toen ik met mijn blog begon ging het me maar om één ding en dat was schrijven. Niets meer en niets minder.

Om het alleen maar bij schrijven te houden heb ik daarom de reacties uitgeschakeld. Op die manier kan ik niet worden afgeleid. Op die manier hoef ik me alleen maar te beperken tot het schrijven en meer niet.
Nu ik dit zo overlees kom ik tot de conclusie dat het misschien toch wel wat vreemd klinkt. Hmmm…  Nogmaals: ik bedoel het niet onaardig! En het is ook zeer beslist niet zo dat ik jullie reactie niet gewaardeerd heb, integendeel! Maar… maar… Nou ja, het is niet uit te leggen maar ik hoop dat jullie het in elk geval een beetje begrijpen.

Of het zo blijft – geen mogelijkheid tot reageren – weet ik nog niet. Dat hangt ervan af of het me bevalt of niet. Voor hetzelfde geld word ik vannacht wakker en denk ik: ‘wat heb ik gedaan en wat mankeert me?’

(Waarom zit het werkwoord ‘mankeren’ trouwens zo raar in elkaar? Normaal gesproken zeggen we bijvoorbeeld geen:
Wat zegt je? – Wat wilt je? – Wat werkt je? – maar wél:
Wat mankeert je?
Daar zit iets niet goed. Er zou geen ‘T’ achter moeten staan bij ‘mankeert’ maar we zeggen het wel).

De ‘Like’- en Facebook-button laat ik nog even staan. Zo consequent ben ik nou ook weer niet. Sommige dingen moet je geleidelijk aan afbouwen – dit is een van die dingen. Als ik vannacht wakker word met spijt verwijder ik dit bericht direct 😀

P.s.
In het kader van ‘laat me eens zo inconsequent mogelijk zijn’ heb ik zojuist besloten dat het niet voor alle stukjes zal gelden, de onmogelijkheid tot een reactie achterlaten.. Welke stukjes dat zijn weet ik nog niet. Daar ga ik nu eerst een nachtje over slapen. Om tot rust te komen eerst nog een prachtig slaapliedje. Komt ‘ie:

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archieven

Leuke Links

Blogroll

De Rebelse Huisvrouw