VZTZ – De Wifi Code

Bron: PixabayZondag 14-12
23.35 uur. Hoop dat ik kan slapen na die 10 uur slaap van de afgelopen nacht. Voel me in elk geval heel fit en wakker. Neem voor de zekerheid straks melatoninepil, daar slaap ik op als een baby.
Begonnen met deel 1 van ‘House of Cards’. Schijnt goede serie te zijn.

Maandag 15-12
Onrustig geslapen. Droomde dat ik op feestje was en minirokje aanhad. Zat op barkruk en had blote benen over elkaar heen geslagen. Een ieder die langsliep keek naar m’n benen. Zag niet de verwachte bewondering, integendeel. Zag uitpuilende ogen vol afgrijzen. Toen pas realiseerde ik me dat ik vergeten was benen te scheren. Zat op die barkruk en zag eruit als een slecht uitgevallen Canadese Bruine Beer. Ging bij het wakker worden direct benen ontharen.

Dinsdag 16-12
Met vriendin M. naar stadje toe. ‘Ik weet niet wat het is maar Ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd permanent aan het schoonmaken ben’, zuchtte ze. ‘Elke dag stofzuigen, dweilen, wasjes opvouwen, koken – ik had het me allemaal toch wel wat anders voorgesteld in het leven. En dan heb ik nog maar één kind, tjonge jonge.’
‘En straks heb je twee’, antwoordde ik bemoedigend. ‘Je zult zien: dan wordt het nóg erger. En misschien komt er nog een derde en een vierde en een vijfde – dan is het een absoluut slagveld waar je in terecht gekomen bent.’ M. rilde.

21.38 uur. Ben beetje misselijk. Heb hele familiezak M&M’s naar binnen gewerkt.

Woensdag 17-12
Gewerkt. Blijf me verbazen over het aantal mensen dat per ongeluk op mijn blog terecht komt omdat ze Googelen op SM Slavin. Heb nog nooit zoveel bezoekers gehad op blog als vandaag, grootste deel via SM Slavin. Is echt wat sneu. Wat is er in Godsnaam aan de hand met de mensheid? Wil een ieder een SM Slavin hebben tegen de kerst? Zo van: even gezellig afgetuigd worden onder de kerstboom? Ik vind het echt een beetje beschamend.

Had hele dag zin in Baileys. Kocht na het werk direct grote fles. ‘Zal ik ‘m in cadeaupapier inpakken of gewoon in een zakje doen?’ vroeg het meisje vriendelijk.
‘Geen van beiden’, schudde ik m’n hoofd. ‘Ik zet de fles straks ZO aan m’n mond.’ Meisje keek geschokt.

Donderdag 18-12
Gewerkt. Liet dochter huid zien. ‘Niets meer te van te zien hè?’ zei ik. Ik refereerde natuurlijk aan het zeepdebacle van laatst. Dochter was niet erg geïnteresseerd. ‘Volgens mij doe je expres van die achterlijke dingen, zodat je het op je blog kunt zetten’, zei ze en ging door met haar mascara.
‘Poppie, doe niet zo onaardig tegen mammie’, snikte ik. ‘Geef me even een dikke knuffel’.
Dochter versteende. Heb geen knuffel gekregen.

Vrijdag 19-12
Naar Rotterdam, verjaardag van moeder. Was gezellig. Laat ’s avonds weer thuis.

Zaterdag 20-12
Stad in, paar kerstcadeautjes gekocht.

Vriend P. kwam ’s avonds onverwacht even langs. ‘Mijn tanden verkleuren de laatste tijd zo’ klaagde hij. ‘Vroeger had ik mooie witte tanden maar tegenwoordig…’
‘Komt door al die wijn’, vertelde ik. ‘Misschien moet je voortaan melk drinken? Wie weet worden ze dan na verloop van tijd weer witter.’ Stond op om melk te pakken maar hij wou geen melk.
‘Schenk nog maar wat wijn bij’, mopperde hij.

Zondag 21-12
De kortste dag!!! Vanaf nu gaan de dagen lengen. Goddank. Sleep me als een wrak door het duister heen, elke dag opnieuw.

Had net ex-buurvrouw J. aan de telefoon. ‘Hoe is het met je moeder?’ informeerde ik.
‘Ze was vanochtend nog even op bezoek’, vertelde J. ‘Toen ik koffie zette vroeg ze m’n wifi code. ‘Op m’n scherm’, zei ik en ik wees naar de computer in de hoek van de kamer. ‘Daar hangt een geel papiertje met daarop de code.’ Dat laatste had ze kennelijk niet gehoord want na een minuut of wat riep ze: ‘Gewoon ‘opmijnscherm’ aan elkaar vast?’
Heerlijk.

29 gedachten over “VZTZ – De Wifi Code”

 1. Dochterlief is redelijk hardvochtig …van wie hééft dat kind het… moet toch érgens uit de genen komen! Geen wonder dat moeders de fles aan de mond wil zetten 😉 .

 2. Heerlijk…Al jouw blogs zijn heerlijk. Op de SM Slavin na.
  Jouw dochter lijkt wel op de mijne met haar: ‘Volgens mij doe je expres gekke dingen, zodat je ze op je blog kan schrijven.’ Wat is dat toch met de jeugd? Aan mij ligt het niet, ik heb respect voor mij er ingeslágen.
  Liefs Kakel

 3. O gut die code nam ze wel heel letterlijk op ;). Ja ik heb nooit zo’n puberende tiener gehad, alleen dat hij zich wel eens geneerde omdat ik altijd met iedereen een gesprek aangaat. Vind ie nog wel eens irritant haha….

 4. Jij kijkt ook zo wat series, ik zou haast denken dat je je verveelt.

  Hahahahhaha. een Canadese bruine beer, geweldig. Die moet ik onthouden. ehhhh, niet voor jou natuurlijk.

  Die puinhoop gaat in kwadraten.. dat is niet bij te houden. Hou het nou maar bij twee kinderen M.

  Sm wat.. schrijf dat nou niet, krijg je nog meer bezoekers. Een goede reden om niet aan kerst te doen.

  Geen knuffel van Roos, dat is een kant die ik van haar niet verwacht had. Je zou zo per ongeluk natuurlijk een cadeua voor haar vergeten te kopen .

  De wifi code…. dat is toch een eerdere vraag tegenwoordig dan hoe gaat het met je.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Ooowww… Sgt’s Pepper! G.r.i.j.s. gedraaid, op het laatste hoorde je alleen nog maar de achterkant…
  Haha, die Wificode, prachtig! Lijkt wel wat op Wim Kok die de muis tegen het scherm hield… 🙂

 6. Scheren SM slavinnen hun benen ??
  Wijn of melk…… als er geen bier is, dan doe maar melk…

  Fijne feestdagen, veel ziel en zaligheid onder die kerstboom ……
  Je hebt teveel wijn op als je “stille nacht, heilige nacht” gaat zingen, en als je polonaise gaat doen bij “Jingle Bells” dan op laten nemen door dochterlief, willen we hier inderdaad op het blog zien.

 7. Ah, als ik ooit zonder werk kom te zitten, kan ik overwegen SM-slavin te worden. Moet wel een gat in de markt zijn. En haha, leuke indruk heb je gemaakt bij de slijterij. Het erg is dat ik bij het lezen ervan ook ineens zin in Baley’s krijg. 🙂

 8. Over haar

  stoppels
  en haarpijlen
  trekken er zich geen bal van aan

  of ze op mannenbenen of blikvangers van vrouwen staan
  vrouwen wel, velen vergelijken zich dan met een baviaan

  het geeft
  sommigen
  een deuk in hun schoonheidswaan

  Lenjef 🙂 🙂

 9. Rebelse Huisvrouw

  Hartelijk dank voor jullie leuke en gezellige reactie. Ik wens jullie allen een bijzonder mooie kerstavond en fijne feestdagen!

 10. Whahahaha, vooral die laatste, kan ik me nou zo levendig voorstellen dat het zo gaat.
  Hmm… hoe zouden ze bij Platoonline komen? Hopelijk via een paar normale steekwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archieven

Leuke Links

Blogroll

De Rebelse Huisvrouw