SM-Slavin

Bron: Wikimedia Commons

Goed, ik zal het maar eerlijk opbiechten: ook ik heb dingen gedaan in het verleden die het daglicht misschien niet zo goed kunnen verdragen. Het liefst hield ik een x-aantal zaken geheim maar nu ik door begin te krijgen dat de huidige tendens juist is om het allemaal WEL te vertellen, ben ik overstag gegaan.

Bron: screenshot

We hebben natuurlijk E.L. James achter de rug die nog altijd wat zwaar op de maag ligt met 50 Tinten Grijs. Vervolgens maakte Claudia Schumacher onlangs het heugelijke nieuws bekend dat ze ooit een SM-slavin was en daar een boek over geschreven heeft en gisteren las ik tot mijn grote vreugde dat nu Sonja Bakker met een boek uitkomt dat ditmaal niet over eten, maar over vurige, gepassioneerde hele hete seks gaat.

Bron: screenshot

Ik ben helemaal om. Ik kan nu niet meer achterblijven vind ik. Aangezien het tegenwoordig vrij goed verkoopt om een boek te schrijven waarin je vertelt dat je je ongenadig liet aftuigen heb ook ik een soortgelijk boek geschreven.
Het boek is al met al iets dikker geworden dan in eerste instantie mijn bedoeling was – ik denk een kleine 3000 pagina’s – maar geloof me: vanaf begin tot het eind zit je met rode oortjes te genieten. Ik laat in het midden of het waargebeurd is of niet, dat is veel beter voor de verkoopcijfers. Als ik ga roepen dat het allemaal zelf gefabriceerd bedenksel is, wil geen hond mijn boek kopen. Als ik roep dat ik het allemaal écht meegemaakt heb bekijken jullie me wat vreemd ben ik bang. Daarom laat ik dat in het midden.

Omdat ik jullie toch alvast een voorproefje wil geven van mijn erotische boek zal ik enkele passages hier op mijn blog publiceren. Wellicht heb je nog enkele op- of aanmerkingen die ik er nog in kan verwerken voordat het boek gedrukt wordt en in alle boekwinkels in Nederland komt te liggen.

De Titel is:
Ook IK was een SM-slavin….

Hier zomaar enkele passages uit mijn boek waarvan ik weet dat het 50 Tinten Grijs zal doen verbleken:

Ik was al 28 toen ik hem ontmoette. Hij was de eerste man die naar me keek en aandacht aan me besteedde. Altijd ben ik een muurbloempje geweest en nog nooit heb ik een vriendje gehad. Nooit ben ik gekust door een man, laat staan intiem te zijn geweest. Toen was hij daar opeens. Ik zag hem zitten op een bankje in het park en hij glimlachte. Zijn uitwerking op mij was overweldigend. Ik ging verlegen naast hem op dat bankje zitten en na een uur nam ik hem mee naar mijn huis.

‘Ik hou van kinky’ fluisterde hij hees nadat ik – voor het eerst in mijn leven! – gezoend was. Wat kinky betekende wist ik niet. Ik nam aan dat het net zoiets betekende als funky en daar kende ik wel de betekenis van. ’Ik ook’ hijgde ik zwoel en probeerde zijn hemd los te knopen. Met fors geweld sloeg hij mijn handen weg.
——————————————-
Op mijn gymschoenen na lag ik naakt op bed. Ik durfde me niet te bewegen. Pats! Daar kwam hij weer neer op mijn lichaam, de striemende zweep. Ik kronkelde maar kon geen geluid uitbrengen. In mijn mond had hij zijn vuile sok gepropt en afgeplakt met ducttape.
‘Dat vind je lekker he?’ grijnsde hij. Hij graaide even in de grote Albert Heijn tas die hij bij zich had. ‘Eens kijken.. wat hebben we hier nog meer…’ Hij kwam overeind en had een soort nijptang in zijn handen.
——————————————-
Enkele uren nadat ik bijgekomen was – ‘2 emmers ijskoud water moest ik over je heen gieten’ vertelde hij vol trots – zat ik versuft rechtop in bed. Nog steeds was mijn mond afgeplakt en kon ik niets zeggen. BOINK! Hij gaf een onverwacht rechtse hoek en ik voelde hoe een van mijn verstandskiezen losschoot.

‘Wij gaan samen heel gelukkig worden’ glimlachte hij en draaide mijn arm naar achteren. Daarna werd alles weer zwart voor mijn ogen. ‘Ik ga straks pannenkoeken voor je bakken’ hoorde ik hem vanuit de verte nog even zeggen. ‘Je moet goed op krachten blijven.’
————–

Zo, dat waren enkele passages. Dit zijn natuurlijk maar enkele kleine losse fragmentjes maar ik hoop dat je een beetje een indruk hebt gekregen van het boek.

Nu nog even een uitgever zien te vinden en laat de kassa dan maar rinkelen. Tsjakka.

25 gedachten over “SM-Slavin”

 1. Je boodschap is helder overgekomen. Helaas, het is niet anders. Je kan een goed boek schrijven maar je moet je nooit verbeelden dat je meer lezers krijgt dan Heleen van Royen, die vreselijke, mediabeluste supertrut (mocht je fan of familie zijn: sorry).

  Laatst reageerde een bevriende weblogster. Ze hield nu meer van facebook want daar waren de boodschappen zo lekker kort. Dus die blog zou er wel bij in gaan schieten.

  Ik wil me niet ergeren, maar ik kan er niets aan doen. Het gebeurt. Ik doe al mijn best om stukjes van pakweg 300 woorden te schrijven maar als ik dan te horen krijg dat het tranentrekkend lang is, dan houdt het op, dan houdt het gewoon op (deze laatste zin met steeds dalende stem uitspreken).

  We leven in de wereld van de 140 tekens. Toch nog best lang. Daar kan de helft wel af.

  Ik ga morsetekens leren denk ik.

  1. @Platoonline: wat denk je van steno?!? Is ook handig! En ga gewoon door met stukjes van 300 woorden of meer, er zijn veel mensen die daar WEL van houden! Heleen van Royen: ik had ooit wel wat moeite met haar maar aan de andere kant: zij kan tenminste leven van haar schrijfsels….. dat doe ik haar nog niet na 😉

 2. Gewel(da)dig ;), je brengt me op een idee. Een dezer dagen zal ik eens uit de doeken doen wat er ONDERWEG allemaal met mij gebeurd is. Mijn verhalen beginnen in mijn studententijd. Denk aan beurs, bijbaantje en extra punten verdienen.
  @platoon: Crimezone heeft deze maand een wedstrijd: schrijf een thriller in 25 woorden, misschien iets voor jou?

 3. Ik zal binnenkort ook eens een boekje opendoen. Iedereen staat natuurlijk te popelen om te weten te komen wat ik allemaal wel niet heb uitgevreten in bed/bank/keukentafel/auto/zwembad/strand/bos/heide/douche/voortuin van mijn schoonouders. Niet?

 4. OT. Ach, Rebelse, in Rome II beland ik uiteindelijk waar ik thuishoor: voetjes op de grond van de weblog. Ach ja…
  Het waren maar tussendoortjes hoor. Niks bijzonder. Maar ik vind wel dat ik als zwaar niet-katholiek die pausverkiezingen + de voorspellingen daaromtrent goed in kaart had. Daar schiet verder ook niemand wat mee op maar het is af en toe zo leuk je eens in een onderwerp in te graven.

  Ik vind het leuk dat jij het leest en ook nog de moeite waard vindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archieven

Leuke Links

Blogroll

De Rebelse Huisvrouw