© Pixabay fireworks-235813_1920
© Pixabay fireworks-235813_1920

Het Nieuwe Jaar

Lief dagboek,
Jajajaja, ik weet het, het was weer niks met mij de afgelopen tijd (qua schrijven). Toch kan ik het jaar niet afsluiten zonder nog wat te zeggen, dat zou echt een beetje stom zijn.

17.45 uur. Ik zit al een kleine 10 minuten te bedenken wat ik moet zeggen – ik wil iets origineels bedenken maar het lukt gewoon niet. Gewoon ‘een fijne jaarwisseling en een heel mooi, goed en gezond 2020’? Is dat niet wat afgezaagd?
17.50 uur. Hm. Iets originelers bedenken lukt even niet – ik ben er helemaal niet bij met m’n gedachten.
18.46 uur. De keuken is spic en span, de appelflappen en oliebollen staan op tafel en de flessen Cava en champagne staan koud. Ik ben er helemaal klaar voor. Nu ik erover nadenk is ‘een fijne jaarwisseling en een heel mooi, goed en gezond 2020’ niet afgezaagd. Iemand alle goeds van de wereld toewensen is immers nooit afgezaagd.

Daarom wens ik een ieder een bijzonder fijne avond en een heel mooi, goed, gelukkig en vooral gezond 2020. Dat we allemaal maar weer veel bloginspiratie in het nieuwe jaar mogen hebben!

4 gedachten over “Het Nieuwe Jaar”

  1. Een mooi, goed, gelukkig en gezond 2O2O. Ik ben met de helft al tevreden…
    Dat het een mooi jaar mag worden en succes met je bedrijfje!
    Lieve groet ♥

  2. Ben laat met lezen, maar heb kerstreces genomen. Wens je alle goeds, inspiratie, geluk en gezondheid in dit nieuwe jaar 2020. Ik wil vandaag weer met schrijven beginnen, maar Aiaiai heb nog geen inspiratie ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer je op dit blog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archieven

Leuke Links

Blogroll

De Rebelse Huisvrouw